Docenten opleiding Content Marketing

Agencies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

0 (2)

BeContent

BeContent is een communicatiebureau dat gelooft in de kracht van content marketing. We vertellen verhalen die opvallen, beroeren en het delen waard zijn. 

De twee managing partners binnen BeContent, Liesbeth Van Wassenhoven en Karen Vandenbossche, vullen elkaar sinds 2014 perfect aan binnen dit boutique content marketing agency dat zich focust op food-, mode- en lifestyle merken. Als agency gelooft BeContent in een bepaalde aanpak. Ze houden hun klantenlijst eerder kort en luisteren écht naar hun klanten. Hierdoor kunnen ze op een geïndividualiseerde en gepersonaliseerde manier diensten aan hun klanten aanbieden.

16640985_250356778743148_1715882519275179309_n

ContentMoon

ContentMoon is een independent content-marketing consultancy hub waar content-strategie, content-architectuur  en content marketing realisaties samenkomen.

ContentMoon begeleidt merken, bedrijven en overheden in het opzetten van content-marketing-activiteiten. ContentMoon kan ingezet worden voor de analyse, strategie, opleiding, begeleiding en realisatie van content(marketing)plannen.

2019-08-19 (7)

Cypres

“Content to connect”

Met de juiste contentstrategie versterkt u uw imago, uw relaties en uw geloofwaardigheid, verbetert u uw zichtbaarheid en de loyaliteit van uw doelgroep. De strategie zorgt ervoor dat uw publiek de juiste content krijgt op het juiste moment, via het juiste kanaal. Cypres zorgt voor deze strategie, zodat u meer tijd overhoudt voor uw eigen kernactiviteiten. 

The Content Room is hun open kenniscentrum en creatief laboratorium waarin ze nadenken over en experimenteren met nieuwe manieren om content te maken, te gebruiken en te verspreiden. Specialisten uit binnen- en buitenland spreken over alles wat met content en content publishing te maken heeft.

uxiQrOXS_400x400

FairEtail

FairEtail is een digital performance marketing agency dat zijn klanten helpt om optimaal rendement uit digitale marketing te halen. Ze bestaan al zeker 10 jaar en hun expertise strekt zich uit over alle digitale kanalen, met een focus op Search Marketing (SEO & SEA), Analytics, Affiliate Marketing, Programmatic Advertising, Social Media Advertising en Marketing Automation.

Ze werken met een 20-koppig team, bestaande uit digitale experten, marketeers, consultants en account directors.  Met een persoonlijke & resultaatgerichte aanpak zorgen ze ervoor dat al hun klanten beter presteren dan hun concurrenten op hun digitale sales & marketing KPI’s.

2019-08-19 (3)

Head Office

Head Office bestaat uit een 95-koppig team met onder andere journalisten, designers en editors die multi-channel content leveren dat daadwerkelijk een doel volbrengt. Meer dan 30% van de Benelux top bedrijven zijn klanten van Head Office en de ervaren teams weten hoe ze een contentstrategie moeten maken en leveren dat het doelpubliek van de klant engageert. Ze helpen bedrijven interactief te zijn met hun klanten door middel van content dat presteert.

2019-08-19 (5)

Hotel Hungaria

“Een all-in storytelling agency”, dat is hoe Hotel Hungaria zichzelf noemt. Ze voorzien de hele keten van strategie tot distributie van data op maat gemaakt voor hun klanten. 

Hotel Hungaria is een Vlaamse televisieproductiemaatschappij. Het bedrijf kreeg zijn erkenning door een aantal lifestyle programma’s zoals Dagelijkse Kost en Goe Gebakken, gepresenteerd door Jeroen Meus en Sofie Dumont.

logo_150x80

Propaganda

“Storytellers with purpose” 

Propaganda is een no-nonsense content marketing agency dat communicatie- en marketing knowhow combineert met editorial skills. Het team bestaat uit meer dan 37 gedreven en gepassioneerde professionals die van ‘publishing with purpose’ hun core business hebben gemaakt. Propaganda is daarmee uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke content marketing agency in België. 

Propaganda realiseert ROI gedreven content platformen, blogs, e-letters, print en digitale magazines, social media, websites … voor gereputeerde Belgische merken en organisaties uit verschillende sectoren.

0

Reputations

‘People always talk about reputations’, maar wat heb je nodig om een goede reputatie op te bouwen? Reputations is een marketing- & communicatiebureau dat de reputatie van diverse nationale en internationale bedrijven en organisaties opbouwt, uitdraagt, bijstuurt en beschermt.

Het is belangrijk een sterke en duurzame vertrouwensband met je klanten te creëren, om zo je geloofwaardigheid en reputatie uit te bouwen. Reputations gelooft hier sterk in: value branding is de sleutel tot succes. Content marketing is bovendien uitermate geschikt om een pakkend waardenverhaal te vertellen dat vertrekt vanuit een goed onderbouwde marketingstrategie.

Roularta

Roularta

Roularta Media Group is een Belgische multimediagroep met maar liefst 1308 werknemers, marktleider In België, Nederland en Duitsland in de seniorenmarkt en dit onder andere op vlak van magazines, local media in Vlaanderen en business-televisie.

Roularta zorgt met Trends Business Information voor alle financiële en marketing data van alle Belgische bedrijven. Ze organiseren events in de business- en lifestylesfeer en ontwikkelen alle mogelijke line extensions rond zijn sterke merken : boeken en magazine-specials, reizen en design.

11008549_1581228748784134_1923948709343591373_n

The Fat Lady

The Fat Lady versmelt marketing, branding en storytelling en bouwt aan sterke merken met een authentiek, creatief en waardevol merkverhaal. 

The Fat Lady brengt communicatie die een meerwaarde is voor het publiek van een merk, door nuttige content aan te bieden, te boeien, ontroeren of gewoonweg entertainen.

6507_we-are-digital

We Are Digital

We Are Digital bouwt gebruiker-centrale campagnes door het uitvoeren van online media en authentiek inhoud, gegoten door customer journeys en gedreven door data wetenschap.

In hun relatie met klanten geloven ze fundamenteel in eerlijkheid, vertrouwen en transparantie. De klanten van We Are Digital, zijn partners op lange termijn met een gemeenschappelijk doeleinde: groei.