Joe Pulizzi

Joe Pulizzi

Joe Pulizzi

Biography

Joe Pulizzi is dé goeroe van contentmarketing, momenteel de snelst groeiende internetmarketingindustrie. In 2014 mocht hij de John Caldwell Lifetime Achievement Award van de Content Council ontvangen.

Joe Pulizzi is naast schrijver, spreker en podcaster ook ondernemer. Hij is de oprichter van meerdere start-ups waaronder ook het Content Marketing Institute (CMI), een dochterbedrijf van UBM.

In 2014 en 2015 werd het Content Marketing Institute door Inc. Magazine erkend als snelst groeiende mediabedrijf. Het CMI is verantwoordelijk voor de productie van Content Marketing World, het grootste contentmarketingevenement ter wereld.

Joe Pulizzi kan al vier boeken aan zijn palmares toevoegen. Zijn derde boek werd uitgeroepen tot een van de Must Read Business Books van het jaar door Fortune Magazine. Het vierde boek, Content Inc., is sinds september 2015 een Top Marketing Bestseller. Joe Pulizzi schrijft niet alleen de meest invloedrijke blogs over contentmarketing, hij is ook een LinkedIn beïnvloeder en hij schrijft een column voor Entrepeneur.com.

Dat Joe Pulizzi een man met ervaring is, moet niet onder stoelen of banken gestoken worden. Hij sprak al op meer dan 400 locaties in 16 verschillende landen. Hij is keynotespreker geweest op meerdere evenementen en organisaties als Fortune Magazine’s Leadership, General Motors, HP, en Dell.

Samengevat? Joe Pulizzi is van alle markten thuis en deze ervaring wil hij graag met u delen.

All session by Joe Pulizzi