Pelpina Trip

Pelpina Trip

Biography

Video trainer, video producer, video marketer en whatnot. Pelpina Trip is dé expert op het vlak van videomarketing. Zo heeft ze al samengewerkt met verschillende grote bedrijven waaronder de Nationale Postcode Loterij, Rabobank, de Nederlandse Spoorwegen en Het Openbaar Ministerie.

Pelpina Trip heeft jarenlang als producer en presentatrice voor de nationale Amerikaanse televisie gewerkt en is dus zowel voor als achter de camera terug te vinden.

In 2012 richtte ze samen met Mark Zamora Manchu Media op, een bedrijf dat andere organisaties helpt met media productie/marketing. Ze hebben al producties gemaakt voor National Geographic, Frankwatching en The Marketing Zen Group.

In 2013 bracht ze haar eerste boek uit, Videomarketing in 60 minuten. Daarin legt ze uit hoe je ervoor zorgt dat de geschikte mensen je video’s zien met behulp van de juiste productie, strategie, marketing en SEO.

Pelpina Trip is gespecialiseerd in Social Video, met andere woorden: korte online videoproducties voor YouTube, Facebook, Instagram en Twitter.

All session by Pelpina Trip