Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen en wie weet vind jij hier wel een antwoord op je vragen. Toch nog niet geholpen? Contacteer ons en wij helpen je graag verder!

Uit hoeveel studiepunten bestaat de opleiding?

Het postgraduaat Content Marketing bestaat uit een totaal van 20 studiepunten. Volg je de Extended versie dan telt het traject 30 studiepunten, inclusief een stage van 10 studiepunten.

Kan ik een studietoelage aanvragen?

Voor een postgraduaat kan je geen studietoelage aanvragen. Een postgraduaat wordt namelijk niet gesubsidieerd door de overheid.

Heb ik nog recht op kinderbijslag als ik jonger ben dan 25 jaar?

Ben je jonger dan 25 jaar en volg je het postgraduaat Content Marketing Extended, dan blijven je ouders hun recht op kinderbijslag behouden, aangezien dit postgraduaat 30 studiepunten omvat.

Waar volg ik de lessen?

Artesis Plantijn Hogeschool heeft in totaal 9 campussen. De lessen van het postgraduaat vinden plaats op campus Spoor Noord, het gloednieuwe campusgebouw aan Park Spoor Noord en vlakbij Het Eilandje. Bezoek deze campus met onze virtuele tour.

Welk diploma krijg ik na afstuderen?

Wanneer je het postgraduaat tot een goed einde brengt, ontvang je een getuigschrift als aanvulling op je cv. Een getuigschrift is niet hetzelfde als een diploma, maar is wel erkend en ondertekend door de hogeschool.

Hoe word ik geëvalueerd?

Het postgraduaat werkt op basis van permanente evaluatie. Je wordt geëvalueerd op de uitwerking van cases en de presentatie van een eindportfolio voor een vakjury (en je stage).

Hoe kan ik inschrijven?

Om je plaats te garanderen kan je je voorinschrijven tot en met 28 juni 2019 via inschrijven.ap.be! Nadien starten de definitieve inschrijvingen, tot en met 15 september 2019.

 

Overtuig ons dat je het in je hebt om een content marketeer te worden, door de intake survey in te vullen die je na voorinschrijving krijgt doorgestuurd. Wij nemen nadien zo snel mogelijk contact met je op!

 

Er worden max. 35 deelnemers toegelaten, dus wees er snel bij!