Content Net(Works)

7 juni 2022

Storytelling-expert en gastlector Tom Rumes aan het woord.

Drie succesvolle jaren van het postgraduaat Content Marketing? Tijd om dat te vieren op de allereerste alumni- en netwerkavond van Content Rules?! Alumni, (gast)lectoren en agencies kwamen samen op 7 juni 2022 in Moon Antwerp, waar ook de zaterdagsessies van de opleiding plaatsvinden. Fascinerende sprekers mochten uiteraard niet ontbreken, zoals gastlector Tom Rumes en David Walewijns van het AP Immersive Lab. Ook kwamen alumni aan het woord in de “Content Talks”-interviewreeks, waar ze uitgebreid over het postgraduaat en hun passie voor content marketing spraken.

Storytooling en VR-belevenis

Tom Rumes trapte de avond af met een interessante talk over storytooling, waarbij iedere aanwezige aan zijn lippen hing. De alumni kenden Tom al van zijn boeiende gastles binnen het postgraduaat. Ook David Walewijns wist de aandacht van de aanwezigen te grijpen met zijn talk over VR in content marketing. De praktische uitvoering van VR werd meteen voorzien met Space Safari, een experience van Deens energiebedrijf Ørsted. De immersie en prachtige ruimtebeelden wekten veel enthousiasme op bij iedereen die de VR-bril opzette.

Content Talks… op sociale media

Natuurlijk was dat niet het enige wat de avond te bieden had; verder genoten de aanwezigen ook van de gelauwerde dansfilms van filmmaker en alumnus Sam Asaert. Voor meer beleving vonden ze hun weg naar het sociale media-lab. Daar was de mogelijkheid om toffe foto’s te nemen met een Content Rules?!-Instagramkader en -fotomuur. Voor ieder wat wils: geïnteresseerden konden ook een professionele foto op een effen achtergrond laten nemen, bijvoorbeeld voor een LinkedIn-profiel.

Last but not least strikten we ook enkele alumni voor de Content Talks-interviews. Eén voor één spraken ze vol lof over de avond, de opleiding en wat de mensen achter de opleiding hen bijbrachten. Benieuwd wat ze verteld hebben? Binnenkort vind je de eerste Content Talks-video’s terug op de Instagram, Facebook en LinkedIn van Content Rules?!

Kon je er niet bij zijn op ons netwerk-event?
Herbeleef Content (Net)Works by Content Rules?! via de aftermovie.