Content Rules wil ook bijdragen in de ontwikkeling van het vakgebied content marketing door het aanbieden van events, workshops, webinars en congressen die meer inzicht bieden in dit kennisdomein. Deze events worden door studenten georganiseerd als deel van hun leertraject.

Content (Net)Works

7 juni 2022

Drie succesvolle jaren van het postgraduaat Content Marketing? Het werd tijd om dat te vieren op de allereerste alumni- en netwerkavond van Content Rules?! Boeiende sprekers mochten daarbij niet ontbreken, zoals gastlector Tom Rumes en David Walewijns van het AP Immersive Lab. Aan beleving ook geen gebrek met de VR-experience en het sociale media-lab.

Event Sustainable Stories

18 mei 2021

Op 18 mei 2021 organiseren we het webinar Sustainable Stories. Tijdens dit webinar verdiepen we ons in het communiceren via content marketing over duurzame initiatieven. We nodigen enkele experten content marketing en communicatie uit, zoals Ann Maes, auteur van ‘The Positive Sum Game’. Benieuwd naar de rest van de gastenlijst?

Congres content marketing

16 mei 2017

Het succesvolle congres rond content marketing, Content Rules?! was een event om niet te missen. In 2017 organiseerden we het congres Content Rules?!, het eerste congres in Vlaanderen dat alle actoren uit de content marketing industrie op één locatie samenbracht met top sprekers van wereldniveau en Belgische topexperten en meer dan 80 sessies om bij te wonen.