Experts

Het postgraduaat Content Marketing op AP Hogeschool wordt ingericht in partnership
met vakfederatie Custo en 6 expert-partner agencies.

Custo is de vakvereniging van contentmarketingbureaus. Kort gezegd is vakvereniging het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met content marketing. Als vakvereniging biedt Custo regelmatig opleidingen en evenementen aan die de kennis over content marketing verspreiden. Bovendien heeft de organisatie een rol als regulator. Voor vragen rond de gangbare afspraken moet je dus bij Custo zijn.

custo, content, content marketing, communication, web, webevent, marketing, antwerp, communic
be content, be content, content, content marketing, communication, web, webevent, marketing, antwerp, communic

Be Content is een boutique content marketing agency dat de focus legt op contentcreatie voor food-, mode- en lifestylemerken zoals Carrefour,  JBC, Neuhaus en njam!

Head Office is een contentmarketingbureau dat bedrijven helpt hun engagement te boosten door een waardevolle contentstrategie te bedenken en uit te voeren. A.S. Adventure en ICI Paris XL zijn belangrijke klanten van dit agency.

head office, head, content, content marketing, communication, web, webevent, marketing, antwerp, communic
hotel, hungaria, hotel hungaria, content, content marketing, communication, web, webevent, marketing, antwerp, communic

Hotel Hungaria is een media- en marketinghuis dat gespecialiseerd is in branding & design, strategie en content & creatie met klanten en opdrachtgevers als VRT, Aveve en Boerenbond.

Cypres is een onafhankelijk communicatiebureau dat gespecialiseerd is in design en content. Ze richten zich op content die het verschil kan maken voor een bedrijf. Cypres werkt voor bedrijven zoals Bpost en Brussels Airport.

cypres, content, content marketing, communication, web, webevent, marketing, antwerp, communic
fat, fat lady, lady, content, content marketing, communication, web, webevent, marketing, antwerp, communic

The Fat Lady is een contentbureau dat in 2021 als ‘Specialist Agency’ is bekroond door Media Marketing. The Fat Lady maakt straffe content dat organisaties, zoals ING en Stad Gent, doet groeien.