Content marketing? Tell me more!

Content marketing, AP Hogeschool, Content Rules, Macbook, boeken, koffie, marketing, communicatie, Antwerpen, HogeschoolContent marketing situeert zich op het raakvlak tussen marketing, media & PR. Centraal bij content marketing staat de creatie van waardevolle en relevante content, die strategisch wordt ingezet om een publiek op te bouwen en aan zich te binden. Content marketing wordt steeds meer gebruikt door bedrijven en organisaties om hun marketing-, sales- of communicatiedoelstellingen te realiseren.

 


In content marketing komen
verschillende kennisdomeinen en skills samen: strategisch inzicht in merken, conceptueel denken, contentcreatie, journalistiek, marketing- en sales inzichten en accountmanagement.

Content marketing in communicatie

Content marketing heeft alles te maken met marketing en communicatie. Het is dus geen reclame. Via content marketing wordt er op een waardevolle manier aan marketing en communicatie gedaan met klanten. Het wordt gebruikt om de aandacht te trekken van een bepaalde doelgroep. Er ontstaat als het ware een relatie tussen een merk en de consument.  

Wil je als bedrijf een connectie maken met de consument? Creëer dan content waar de consument ook effectief nood aan heeft.

hands, content marketing, content creation, marketing, communicatie, AP Hogeschool, Hogeschool, Antwerpen, Content Rules?!